Moldoglass

PRINT DIGITAL

Sticla printată reprezintă o nouă tendință în amenjarea interioarelor locuințelor sau a spațiilor de lucru. Aceasta se realizează printr-o noua tehnologie de printare digitala cu cerneală pe bază de polimeri cu uscare UV.

                              solicită preţ

mai multe detalii

mai multe informaţii

Avantajul acestei tehnologii este uscarea rapidă a suprafeței printate. Se pot obține imagini printate cu rezoluție de până la 1440 x 720 dpi. Printul poate fi transparent sau opac.

Înainte de a fi printată, sticla se tratează termic prin procedeul de securizare care ii conferă o rezistență de patru ori mai mare decât sticla obișnuită. Montajul foilor de sticlă printată se realizează foarte ușor, cu adezivi speciali.

Decorarea spațiilor interioare se poate face cu ajutorul sticlei printate personalizate după preferințele beneficiarului și arhitectura ambientală spațiului respectiv: placare pereți, uși de mobilier de bucătărie sau uși dressing, paravane despărțitoare, etc… Imaginea digitală pe care doriți să o transpuneți pe sticlă se aplică pe suprafașa sticlei si poate fi dintr-o singură bucată sau din fâșii îmbinate. Faianța tradițională, poate fi înlocuită acum cu sticla printată iar decorul poate fi personalizat cu ajutorul fotografiilor.

Printarea digitală se poate realiza și pe alte tipuri de materiale precum lemn, MDF, Plexiglass.

Dimensiunea maximă de printare este 1600×3000 mm