Despre Noi

Sc. Moldoglass Srl

 este o firma cu capital privat romanesc, infiintata in octombrie 1997, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea si fasonarea sticlei plate cod CAEN 2312.v

Pe parcursul anilor de functionare, firma si-a diversificat productia pe diferite tipuri de produse punandu-se accent pe respectarea normelor de calitate impuse de standardele de produs. In primii ani de functionare firma a realizat doar activitati de prelucrare mecanica a sticlei avand ca produs finit mobilier din sticla. In anul 2003 firma a achizitionat utilaje moderne automatizate pentru realizarea geamului izolant ducand la extinderea portofoliului de produse din sticla. In anul 2007 s-a achizitionat o linie tehnologica performanta automatizata de productie a geamului izolant compusa din linie automata pentru debitarea sticlei Jumbo (de dimensiuni 6000 x 3210 mm) si linie automata de spalare a sticlei cu asamblarea geamului in presa.

Pe parcursul anilor MOLDOGLASS s-a specializat pe realizeazarea produselor precum: geam izolant, geam pentru amenajari interioare si exterioare, geam artistic, geam personalizat, geam antiglont, si vitralii.

MOLDOGLASS doreşte o bună promovare a identităţii sale prin prezentarea şi punerea în practică a valorilor şi principiilor sale.

  • Misiune
  • Viziune
  • Valori

cms-img

PRODUSELE MOLDOGLASS

Material nobil prin excelenta, sticla are o bogata istorie, care debuteaza cu peste 4.000 de ani i.C. Incepand cu secolul al XIX-lea, sticla a devenit un semn al modernitatii arhitecturale, fiind un material de inalta tehnologie, functional si rafinat, beneficiind de calitatile sale de transparenta.

Astazi, odata cu aparitia noilor tehnici de montaj (pereti cortina) si cu dezvoltarea procedeelor de fabricare a sticlei (cu depuneri reflectorizante sau cu slaba emisivitate si de control solar), aceasta si-a largit domeniul de aplicabilitate pentru ansambluri de fatade, devenind un invelis simplu sau prelucrat, transparent sau opac, reflexiv sau colorat.

Misiune

de a crea o cultură a utilizării sticlei în diferite domenii. Organizaţia doreşte să inspire utilizatorii prin produsele realizate.

Viziune

companiile care vor reuşi să creeze produse inovative şi de calitate superioară, ce intuiesc permanent nevoile consumatorilor, vor fi mai prezente şi mai puternice. De aceea Moldoglass doreşte să investească în calitatea şi diversitatea produselor

Valori

Calitate, Orientare spre oameni, Responsabilitate 100%, Performanţa