STICLĂ ARTISTICĂ There are 8 products.

Showing 1 - 8 of 8 items
  • Folosind tehnologia laser, putem grava în blocuri de cristal și sticlă plană de diferite dimensiuni, orice formă, siglă, logo sau orice fel de imagine sau fotografie.

  • Sticla printată reprezintă o nouă tendință în amenjarea interioarelor locuințelor sau a spațiilor de lucru. Aceasta se realizează printr-o noua tehnologie de printare digitala cu cerneală pe bază de polimeri cu uscare UV.                               solicită preţ

  • Geamul sablat se obține prin suflarea oxidului de aluminiu cu o anumită presiune pe suprafața sticlei. Multitudinea de modele care se pot transpune pe sticlă prin sablare recomandă produsul pentru: uși, pereți despărțitori, mobilier sau obiecte decorative, ferestre, pentru personalizarea vitrinelor etc.

  • Sticla COLORLIGHT este alegerea perfectă pentru placări. Vopseaua folosită este pe bază de răsină (Color Spray), rezistentă la UV și umezeală. Vopsirea se poate realiza în toate nuanțele paletarului RAL.

  • Cristalele faţetate pot fi folosite pentru a decora ferestrele, ușile, mobilierul, sau pentru împodobirea oglizilor, oferind obiectelor o strălucire deosebită,  precum și o eleganță rafinată și modernă.

  • Având un rol decorativ, lucrările din sticlă fuzionată, descend din tehnica vitraliului, însă nu sunt dependente de lumină, posibilitățile cromatice și de exprimare artistică fiind foarte variate. Sticla fuzionată este supusă unui process de topire în cursul căruia se înglobează pigmenți speciali, care realizează motive plane sau în relief.

  • Transparentă, ori opacă, pictura ne oferă o gamă infinită de posibilități în abordarea subiectelor. Ea merge de la realism la modernism cu o ușurință rar întâlnită. Singura opreliște în calea picturii pe sticlă este doar nivelul de graniță a inspirației artistului.

  • Vitralii, lumina filtrată prin culoare. Ritm și translucență, păstrează locul în orice spațiu, indiferent de stil, clasic sau modern putând fi folosit în decorațiuni interioare și exterioare, geamuri izolante, geamuri simple, geamuri pentru uși și în general accesorii pentru mobilier.

Showing 1 - 8 of 8 items