PRELUCRĂRI STICLĂ There are 7 products.

Showing 1 - 7 of 7 items
  • Geamul antiglonţ produs de Moldoglass poartă marcajul CE care atestă conformitatea produsului conform cerinţelor standardului de referinţă: SR EN 14449: 2005 – Sticlă pentru construcţii. Geam stratificat şi geam de securitate stratificat. Evaluarea conformităţii. Standard de produs.

  • Geamurile bombate pot fi executate din aproape orice tip de sticlă.  Pot fi folosite pentru a da o valoare estetică unică la uși sau chiar la un perete de sticlă ori un panou despărțitor de interior.  Geamul bombat se realizează prin deformare la cald în cuptoare speciale obținându-se astfel formele dorite pentru decorarea ușilor de acces în clădiri.

  • Prin tehnologia pe care o deţine firma Moldoglass (comanda numerică în trei axe destinată tăierii drepte si profilate a foilor de sticlă), se obţine produsul debitat cu o mare precizie, după o optimizarea prealabilă prin intermediul softului de optimizare.

  • Modele sticlă pentru ornament.

  • Geam prelucrat mecanic (găurire, decupare, finisare canturi)  pentru decorațiuni interioare (uși de sticlă, trepte, balustrade, uși de mobilier, cabine de duș, placări perete). Pentru cabinele de duș executăm tratamente împotriva depunerilor de calcar, iar pentru geamul sablat tratamente împotriva petelor. De asemenea oferim soluții profesionale de...

  • Procesul de laminare permite personalizarea geamului cu diferite procedee precum, sablare color, folii colorate, plase, materiale textile și multiple materiale din celuloză.

  •  Tendinta arhitecturii cladirilor in ultimii ani este orientata spre suprafete mari vitrate care necesita obligatoriu utilizarea sticlei securizate pentru siguranta in exploatare. Astfel sticla securizata poate fi folosita la exteriorul cladirilor pentru fatade, pereti cortina, acoperisuri, parapeti, copertine, ansmabluri vitrate.  

Showing 1 - 7 of 7 items