Producător Moldoglass

Showing 1 - 17 of 17 items
 • Geamul cu baghetă ornamentală inclusă între foile de geam este o alternativă la personalizarea locuinței sau a biroului dumneavoastră. Geamul cu baghetă ornamentală conferă un aspect deosebit prin geometria variabilă creată precum și prin tipul baghetei. Baghetele ornamanetale sunt oferite într-o gamă variată de culori și lațimi:

 • foi de sticlă de diferite tipuri și grosimi în număr de două sau trei; bagheta distanţier care poate fi: aluminiu sau de tip Thermix. Aceasta este umplută cu agent deshidratant (sită moleculară), având rolul de a absorbi umiditatea din interiorul camerei geamului izolant; aer/gaz nobil (argon). Spațiul dintre foile de sticlă poate fi umplut cu gaz pentru...

 • Geamul izolant cu lipire UV reprezintă un element structural cu decalajul foilor de sticla (pe una sau pe mai multe laturi) și lipirea pe ramă cu silicon rezistent UV.

 • Geamul izolant personalizat este o combinație dintre geamul artistic și geamul float sau Low-E. Pot fi combinate mai multe tipuri de geamuri artistice: geam sablat geam sablat color geam fuzionat vitralii geam colorlight Prin combinarea diferitelor tipuri de geamuri artistice cu sticlă float sau Low-E se obțin funcții multiple cum ar fi izolarea termică...

 • Dincolo de spațiile protejate de sticlă se deschide o lume plină de lumină și speranță. Terasele, balcoanele și scările pot fi protejate de sticla securizată și laminată realizată de Moldoglass cu cele mai moderne echipamente. Balustradele din sticlă, reprezintă una dintre cele mai bune soluții tehnice ce îmbină elegența, siguranța și transparența într-un...

 • Dușurile din sticlă care oferă un confort în utilizare, este din ce în ce mai prezent în locuințe și nu numai.Posibilitatea de tratare cu tratament anticalcar ce determină o reacție hidrofilică, reduce simțitor costul de întreținere a suprafețelor, făcându-le mai ușor de întreținut și de curățat.

 • Din timpurile cele mai vechi oamenii au avut o preocupare în a crea locuri luminoase, în care viața parcă capătă strălucire, eleganță și mister. Un perete din sticlă amovibil, poate oricând să împartă un spațiu, păstrându-se sentimentul de libertate și intimitate în același timp. CATALOG

 • Soluțiile moderne de acoperișuri transparente, ce sunt folosite din ce în ce mai mult în diverse aplicații precum construcția de sere, verande, holuri, foișoare, marchize și multe altele. Marchiza din sticlă este un element ce înobilează intrările principale și care vin să personalizeze în mod diferit fiecare loc.

 • Mobilierul din sticlă reprezintă o alternativă elegantă la prezentarea mărfurilor în magazine și la amenajarea în diferite spații de depozitare și prezentare, cum ar fi tonetul din sticlă, raftul din sticlă, magazinul din sticlă, etc.

 • Senzația de gol și de nesiguranță ce este creată de podeaua din sticlă și este unul din sentimentele cele mai dorite de designerii vremurilor actuale. Transparența unei podele creează o lume vizibilă pe verticală, ce depășește bariera mentală a podelelor sau tavanelor pentru suprafețele suprapuse.

 • Geam prelucrat mecanic (găurire, decupare, finisare canturi)  pentru decorațiuni interioare (uși de sticlă, trepte, balustrade, uși de mobilier, cabine de duș, placări perete). Pentru cabinele de duș executăm tratamente împotriva depunerilor de calcar, iar pentru geamul sablat tratamente împotriva petelor. De asemenea oferim soluții profesionale de...

 • Procesul de laminare permite personalizarea geamului cu diferite procedee precum, sablare color, folii colorate, plase, materiale textile și multiple materiale din celuloză.

 • Vitralii, lumina filtrată prin culoare. Ritm și translucență, păstrează locul în orice spațiu, indiferent de stil, clasic sau modern putând fi folosit în decorațiuni interioare și exterioare, geamuri izolante, geamuri simple, geamuri pentru uși și în general accesorii pentru mobilier.

 • - Profil montaj sticlă MR22 - Bară stabilizatoare - Timeless 8 mm securizat ( ESG ) citeşte mai mult - sticlă şlefuită MCM perimetral Dimensiuni:    Înălţime: 2000 mm   Lăţime:  800 mm

 • Dimensiuni Ramă:                                  Înălţime: 1160 mm   Lăţime:  890  mm Dimensiuni Oglindă:    Înălţime: 920 mm   Lăţime: 620 mm Material compozit.

 • Dimensiuni Ramă:                                  Înălţime: 1200 mm   Lăţime:  920  mm Dimensiuni Oglindă:    Înălţime: 930 mm   Lăţime:  660 mm Material compozit.

 •  Tendinta arhitecturii cladirilor in ultimii ani este orientata spre suprafete mari vitrate care necesita obligatoriu utilizarea sticlei securizate pentru siguranta in exploatare. Astfel sticla securizata poate fi folosita la exteriorul cladirilor pentru fatade, pereti cortina, acoperisuri, parapeti, copertine, ansmabluri vitrate.  

Showing 1 - 17 of 17 items