STRUCTURI STICLĂ There are 8 products.

Showing 1 - 8 of 8 items
  • Dincolo de spațiile protejate de sticlă se deschide o lume plină de lumină și speranță. Terasele, balcoanele și scările pot fi protejate de sticla securizată și laminată realizată de Moldoglass cu cele mai moderne echipamente. Balustradele din sticlă, reprezintă una dintre cele mai bune soluții tehnice ce îmbină elegența, siguranța și transparența într-un...

  • Dușurile din sticlă care oferă un confort în utilizare, este din ce în ce mai prezent în locuințe și nu numai.Posibilitatea de tratare cu tratament anticalcar ce determină o reacție hidrofilică, reduce simțitor costul de întreținere a suprafețelor, făcându-le mai ușor de întreținut și de curățat.

  • Din timpurile cele mai vechi oamenii au avut o preocupare în a crea locuri luminoase, în care viața parcă capătă strălucire, eleganță și mister. Un perete din sticlă amovibil, poate oricând să împartă un spațiu, păstrându-se sentimentul de libertate și intimitate în același timp. CATALOG

  • Soluțiile moderne de acoperișuri transparente, ce sunt folosite din ce în ce mai mult în diverse aplicații precum construcția de sere, verande, holuri, foișoare, marchize și multe altele. Marchiza din sticlă este un element ce înobilează intrările principale și care vin să personalizeze în mod diferit fiecare loc.

  • Mobilierul din sticlă reprezintă o alternativă elegantă la prezentarea mărfurilor în magazine și la amenajarea în diferite spații de depozitare și prezentare, cum ar fi tonetul din sticlă, raftul din sticlă, magazinul din sticlă, etc.

  • Senzația de gol și de nesiguranță ce este creată de podeaua din sticlă și este unul din sentimentele cele mai dorite de designerii vremurilor actuale. Transparența unei podele creează o lume vizibilă pe verticală, ce depășește bariera mentală a podelelor sau tavanelor pentru suprafețele suprapuse.

  • Faianța, marmura și alte elemente ce se montează pe pereți, sunt înlocuite din ce în ce mai des de strălucirea sticlei vopsite în diferite RAL-uri. Sticla pentru placare are următoarea aplicabilitate: placare pe mobilă, placare pe pereți de băi, pe pereți de bucătării între corpurile suspendate și chiuvetă, pe stâlpi, uși și multe alte locuri.

  • Transparența sticlei creează spații nelimitate vizual, în cele mai diverse locuri. Ușile din sticlă, vin să completeze un decor în care lumina transcede prin fiecare element ce oferă transparență. Ușile din sticlă reprezintă o soluție tehnică modernă, ce oferă multiple posibilități de personalizare și de design birourilor, a instituțiilor, precum și cele...

Showing 1 - 8 of 8 items